Αγγελίδης: «Χάνεται το ενδιαφέρον…»

Σαφείς αιχμές, αλλά δίχως ονόματα και… διευθύνσεις, άφησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος μίλησε για… γνωστά αποτελέσματα, τα οποία έχουν σαν συνέπεια τη φθίνουσα πορεία στο ενδιαφέρον του κόσμου, άρα και των επενδυτών.

Ο παράγοντας του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για τις σκέψεις του και ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ – δηλαδή ο Ιβάν Σαββίδης – θα κάνει τα πάντα, ώστε να διαφυλάξει την επένδυσή του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχω μάθει στα πολλά λόγια και θέλω να πω μόνο το εξής. Θεωρώ ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία στο ποδόσφαιρο, είναι όταν το αποτέλεσμα είναι άγνωστο. Όταν αυτό επηρεαστεί από λόγους μη αγωνιστικούς, χάνεται η αξία του ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα χάνεται αυτή η αξία για τους οπαδούς, χάνεται το ενδιαφέρον και από τους χορηγούς και φυσικά χάνεται το ενδιαφέρον και από τους επενδυτές.

Εμείς ως ΠΑΟΚ, θα κάνουμε το παν να προστατεύσουμε την επένδυση που έχει γίνει και να βοηθήσουμε με τον τρόπο που μπορούμε ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει ξανά στον σωστό δρόμο. Περιμένουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να επηρεάσει θετικά την ελληνική κοινωνία, κάτι που πραγματικά θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει. Μας προβληματίζουν τα γεγονότα που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες και θα κινηθούμε με τους τρόπους που εμείς θεωρούμε ότι είναι κατάλληλοι, με βασικό γνώμονα όπως είπα και στην αρχή να προστατεύουμε την επένδυση που έχουμε κάνει.

Δεν είμαι πολιτικός να υπόσχομαι. Θα κινηθούμε με πράξεις και όσα θα κάνουμε θα βγουν στο φως. Σκεφτόμαστε διάφορους τρόπους για να επηρεάσουμε θετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα αυτά θα φανούν. Μπορώ να πω ότι σοκαρίστηκα. Είχα ακούσει πολλά πριν έρθω, πολλά πράγματα μου έχουν κάνει εντύπωση, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε όλοι μας και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ να κάνουμε το σωστό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα