Αγγελική Ηλιάδη: Γιατί τον τελευταίο καιρό μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία

Έχοντας στο χέρι της ακόμα τα σημάδια του ορού και του αίματος που της πήραν, η Αγγελική Ηλιάδη βγήκε την περασμένη Παρασκευή στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Frangelico ζητώντας συγγνώμη από τους θαμώνες. «Θα με συγχωρήσετε που απόψε είμαι λίγο εξαντλημένη αλλά πριν λίγη ώρα βγήκα από το νοσοκομείο» τους ανακοίνωσε από το μικρόφωνο, δίνοντας όμως στη συνέχεια τον καλύτερο εαυτό της επί πίστας.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, η τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες μπαινοβγαίνει σε συγκεκριμένο νοσοκομείο, αφού μία λαρυγγίτιδα που την ταλαιπώρησε τα περασμένα Χριστούγεννα είχε ως αποτέλεσμα να τις δημιουργήσει ένα αναπνευστικό πρόβλημα, που δεν χρίζει όμως ανησυχίας.

Κάθε φορά όμως που κρυώνει λίγο, αλλά και ο οργανισμός της αδυνατεί, όπως συνέβη πρόσφατα μετά την εξαντλητική εβδομάδα που πέρασε στο πλευρό του μικρού της γιου στο νοσοκομείο, επανέρχεται το πρόβλημα στον λαιμό της και στις αναπνοές της. Για αυτό και χρειάστηκε για μία ακόμη φορά να περάσει την προηγούμενη Παρασκευή το πρωί την πόρτα του ιδιωτικού θεραπευτηρίου για να της χορηγηθεί ορός και οξυγόνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα