Αγνοείται η τύχη του Σικαμπάλα!

Τους χειρότερους φόβους για την τύχη του Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Φανλαλάχ ή πιο γνωστό ως Σικαμπάλα, εκφράζουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, καθώς ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αγνοείται από τον Σεπτέμβριο!

Ο διεθνής Αιγύπτιος έχει προκαλέσει εντονότατες ανησυχίες, τόσο στους δικούς του ανθρώπους, όσο και στον πορτογαλικό σύλλογο, καθώς πληροφορήθηκαν ότι έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι του στο Κάιρο, δεν απαντά στις κλήσεις που του γίνονται στο κινητό και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε καν με πολύ στενούς του φίλους στη Λισαβόνα και στην Αίγυπτο. Μοναδική εμφάνισή του ήταν η ανάρτηση ορισμένων φωτογραφιών στο facebook, όπου εμφανιζόταν να ταξιδεύει για… κάπου με βαλίτσες!

Ο Σικαμπάλα ζήτησε άδεια τον Σεπτέμβριο για προσωπικούς λόγους, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αίγυπτο. Από τότε εξαφανίστηκε και δεν είχε καμία επικοινωνία ούτε με την ομάδα του, ούτε με κανέναν οικείο του. Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο ξεκαθάρισε ότι αγνοείται η τύχη του, ενώ δεν κατέστη δυνατόν να τον εντοπίσει ούτε ο γιος του, με τον οποίο ήταν στενοί φίλοι.

Το ίδιο προσπάθησε και ο ποδοσφαιριστής της Ζάμαλεκ και πολύ καλός φίλος του Σικαμπάλα, Ισμαϊλ Γιουσέφ, αλλά ούτε εκείνος κατάφερε να επικοινωνήσει με τον διεθνή Αιγύπτιο. Στη χώρα της Αφρικής έχουν αρχίσει και κάνουν διάφορες σκέψεις, μέχρι και για ένταξή του σε κάποια οργάνωση, ή ακόμη και στο Κράτος του Ισλάμ (Τζιχαντιστές).

Η αναζήτηση συνεχίζεται και μάλιστα οι άνθρωποι του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή έχουν απευθυνθεί στις αρχές, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα μέσα που διαθέτουν, ώστε να εντοπιστεί ο ποδοσφαιριστής και να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα