“Αγράμματος, πεζοδρομιακός τύπος και τεμπέλης ο Σώρρας”

Ξυφούλκησε κατά του Αρτέμη Σώρρα ο αντίδικος και πρώην κουμπάρος του. Ο Φώτης Λεπίδας, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm εστίασε στο… φαινόμενο Σώρρα και “στόλισε” με κοσμητικά επίθετα τον φυγόδικο  αρχηγό των “Ελλήνων Συνέλευσις” που παραμένει άφαντος εδώ και αρκετές ημέρες.

Tον χαρακτήρισε αγράμματο που το λεξιλόγιο του δεν ξεπερνά τις 100 λέξεις και πεζοδρομιακό τύπο, ενώ τόνισε πως ο Αρτέμης Σώρρας ποτέ δεν είχε χρήματα από την εργασία του καθώς ήταν τεμπέλης υποστηρίζοντας ότι έβρισκε λεφτά εκμεταλλευόμενος πολίτες.

“Ήθελε να αποκτήσει κοινωνικό λούστρο”
Είπε επίσης πως ο κατηγορούμενος επιχείρησε κάποια στιγμή να δημιουργήσει έναν κύκλο με γιατρούς και δικηγόρους ώστε όπως ανέφερε ο κ. Λεπίδας, να αποκτήσει …ο Σώρρας, κοινωνικό λούστρο για να κάνει κάποιες δουλειές που ήθελε.

Υποστήριξε ότι ο καταζητούμενος έχει αρκετές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του αναφέροντας ως παράδειγμα δικαστική απόφαση για απόπειρα εμπορίας μικροαντικειμένων αρχαιολογικής αξίας που έβρισκε στο Μοναστηράκι.

Κατήγγειλε επίσης ότι στην Αθήνα ο Σώρρας αρχίζει γνωριμίες με περίεργους κύκλους και αποκτά ταυτότητα των μυστικών υπηρεσιών με εθνόσημο και σφραγίδες ενώ είπε επίσης πως ο Σώρρας απείλησε τα παιδιά του ότι θα βρεθούν νεκρά σε χαντάκι.

 

Υποστήριξε ότι ο Σώρρας πήρε κάποιες από τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής από παλαιοπωλείο στο Μοναστηράκι …
Είπε παράλληλα πως Αμερικανοί καθηγητές πιστοποίησαν ότι η κάθε μετοχή είχε αξία 600 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αποκάλυψε ακόμα πως ο Σώρρας πριν από την Ελλήνων Συνέλευσης είχε στήσει μια άλλη οργάνωση στις ΗΠΑ με απατεώνες μεταξύ αυτών και ένας γιατρός με επώνυμο Λαμπράκης

Kαταλήγοντας τόνισε πως την οργάνωση χρηματοδοτούσε η ελληνική ομογένεια ενώ είπε  επίσης πως οι οπαδοί του ψυχιατρικές περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα