Αγριεμένος ο κόσμος του Ηρακλή: «Καρναβάλια τελειώσατε!»

Οι οργανωμένοι του Ηρακλή εξέδωσαν ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ομάδας τους, θεωρώντας οργανωμένα τα επεισόδια εναντίον τους έξω από το Καυτανζόγλειο μετά το ματς με τον Πανιώνιο και καθοδηγούμενα από τον υπεύθυνο μάναντζμεντ της ΠΑΕ, Νίκο Καγιούλη. Η σκληρή ανακοίνωση αναφέρει:

«Πριν αναφερθούμε στα δυσάρεστα που συνέβησαν το Σάββατο στο Καυταντζόγλειο πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτά που μας χαροποίησαν ιδιαίτερα. Οι ξενέρωτοι είδαν ήττα του ΗΡΑΚΛΗ… εμείς είδαμε παίκτες να σκυλιάζουν και να τα δίνουν όλα. Για μας αυτό είναι ότι πιο σημαντικό και ελπιδοφόρο για το μέλλον.

Το δεύτερο πιο σημαντικό και ικανοποιητικό είναι ότι και πάλι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνδέσμου μας και αγόρασε μαζικά κουπόνια ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το ποσό που μαζεύτηκε είναι 4350 ευρώ και θα δοθεί άμεσα στους παίκτες. Θέλουμε και πάλι να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς που εμπιστεύονται αυτή μας τη κίνηση και ενισχύουν τους μοναδικούς που θυμίζουν ΗΡΑΚΛΗ μέσα στη Μίκρα.

Όσο αναφορά αυτά που διαδραματίστηκαν εκτός γηπέδου τα περιμέναμε. Ήμασταν σίγουροι ότι αυτά τα καρναβάλια με τις περούκες, τα μουστάκια και τις μουτσούνες που διοικούν τον ΗΡΑΚΛΗ θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Να βάλουν δηλαδή μπάτσους και μπράβους απέναντι στον κόσμο της ομάδας. Ο Καγιούλης και η παρέα του, αφού συνεννοήθηκαν εδώ και μέρες με τους μπάτσους ενορχήστρωσαν μια επίθεση προς τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ η οποία όμως απέτυχε. Αυτοί είναι 100% υπεύθυνοι για όσα έγιναν έξω από τα επίσημα όπου κόσμος πήγε να διαμαρτυρηθεί σε αυτά τα καρναβάλια και δέχτηκε την επίθεση των μπράβων μπροστά στις μισές διμοιρίες της πόλης οι οποίες θυμήθηκαν να επέμβουν μόνο όταν ο κόσμος αντεπιτέθηκε!!!

Ο πόλεμος για τον οποίο μιλάει ο σύνδεσμος μας από τον Μάιο πλέον κηρύχτηκε και επίσημα. Από εδώ και πέρα κάθε εντός έδρας αγώνας θα είναι μια κόλαση για σας και ένα συλλαλητήριο για μας!!!

Ο λαός του Ηρακλή πρέπει να αφυπνιστεί άμεσα!!!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα