Αγωγή κατά γνωστού λαϊκού τραγουδιστή: Τον κατηγορούν ότι «έφαγε» 37.000 ευρώ

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος κατηγορείται από φιλικό του πρόσωπο πως πήρε πάνω από 37.000 ευρώ δανεικά, αλλά… δεν τα επέστρεψε ποτέ!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει 50χρονη από τον Βόλο και την  εφημερίδα «Ταχυδρόμος» της Μαγνησίας, στις αρχές του 2010, ο λαϊκός τραγουδιστής της εξομολογήθηκε πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και της ζήτησε να τον βοηθήσει. Έτσι, στις αρχές Μαρτίου εκείνης της χρονιάς του έδωσε 15.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό ποσά από 1.000 έως 5.000 ευρώ, με το τελικό ποσό να ανέρχεται σε 37.300 ευρώ.

Αν και οι δύο τους είχαν συμφωνήσει ο τραγουδιστής να επιστρέψει τα χρήματα μέχρι το τέλος της χρονιάς, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αλλά ούτε και μέχρι σήμερα, καθώς ο ίδιος έλεγε στη φίλη του πως δεν μπορούσε να τις επιστρέψει τα δανεικά.

Η αγωγή εναντίον του τραγουδιστή, με δισκογραφικές επιτυχίες και εμφανίσεις σε μεγάλες πίστες της Αθήνας, έγινε μονόδρομος για την 50χρονη, η οποία ζητά δικαστικά τα χρήματα που δάνεισε, αλλά και το νόμιμο τόκο υπερημερίας, ο οποίος αρχίζει να μετρά από 1.1.2011, δηλαδή από την πρώτη κιόλας ημέρα που κατέστη υπερήμερος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα