Αγωνία για τον Στάθη Ψάλτη

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Στάθης Ψάλτης και η οικογένειά του μετά και αυτό που του συνέβη πριν από ενάμιση μήνα κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασής του «Όλοι μαζί…τη φάγαμε» στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στις 8 Φεβρουαρίου το e-ptolemeos.gr ο ηθοποιός αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία, αιμορραγώντας από τη μύτη, για αυτό και οι συνεργάτες του τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον συμβούλεψαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που του εμφανίστηκε.

«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν» εξομολογήθηκε στην Espresso άνθρωπος του περιβάλλοντός του.
Να αναφέρουμε ότι το 2011 ο Στάθης Ψάλτης είχε πάθει εγκεφαλικό, είχε παραλύσει η δεξιά του πλευρά, κρατώντας όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να το αποκαλύψει ο ίδιος καιρό μετά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα