Αγώνας δίχως αύριο για τον Παναθηναϊκό!

Τον άμεσο κίνδυνο να τεθεί νοκ άουτ και από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, η ομάδα του οποίου δίνει αγώνα δίχως αύριο στην Τούμπα, κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από την Αϊντχόβεν και τον πρόωρο αποκλεισμό τους από το Europa League και να αντεπεξέλθουν σε μία από τις πλέον σκληρές έδρες της Ευρώπης και βέβαια της Ελλάδας, κόντρα σε έναν εξαιρετικά φορμαρισμένο και ψυχολογικά ανεβασμένο ΠΑΟΚ.

Οι συνέπειες μίας ενδεχόμενης ήττας θα είναι εξαιρετικά σημαντικές και σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα απ’ όλα, η ομάδα θα μείνει 12 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή, γεγονός που θα καθιστά σχεδόν απίθανο το στόχο διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, μία δεύτερη αποτυχία, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχει άμεσες συνέπειες στις σχέσεις του συλλόγου με τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θα δεχθεί την κριτική για την αδυναμία της ομάδας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη εκτός Ευρώπης και κινδυνεύει να μείνει και εκτός πρωταθλήματος, γεγονός που κάθε άλλο παρά ενθουσιασμό προκαλεί στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο και τις πολλές και τεράστιες αδυναμίες που παρουσιάζει. Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι τώρα, απέφυγαν να συγκεκριμενοποιήσουν τους υπαίτιους. Εφόσον η ομάδα χάσει και το στόχο του πρωταθλήματος, ο οποίος φέτος, λόγω των βαθμολογικών απωλειών του Ολυμπιακού, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εφικτός, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και τότε θα βγουν όλες οι σκέψεις στην επιφάνεια.

Ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξει εικόνα η ομάδα, είναι να ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των στελεχών της ΠΑΕ, η προσθήκη του Σωτήρη Νίνη ήταν μόνο η αρχή, καθώς αναμένονται και άλλες αναλόγου επιπέδου κινήσεις. Ωστόσο, μέχρι τον Γενάρη που θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο διεθνής μέσος, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος παίκτης αποκτηθεί, θα έχει κριθεί σε ικανό ποσοστό η σεζόν και ενδεχομένως ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται εκτός στόχων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα