«Αδειάζει» Βασιλαντωνόπουλο ο Απόλλωνας

Ανακοίνωση εναντίον του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου έβγαλε η ΠΑΕ Απόλλων Αθηνών, ενοχλούμενη από το γεγονός ότι ο 23χρονος Αιγιώτης ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

Το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες μέρες και η διαπραγματεύσεις του με άλλη ομάδα είναι καθ’ όλα νόμιμες και προφανώς η διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» εκνευρίστηκε επειδή δεν γνώριζε τίποτα.  Η ανακοίνωση που τελειώνει τον  αθλητή από την οικογένεια του Απόλλωνα αναφέρει:

“Φοβού τους ευεργετηθέντες.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό άλλης ΠΑΕ, η οποία κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα μας και αγωνιζόταν στους αγώνες play off, οι οποίοι όπως γνωρίζουμε όλοι συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Κατόπιν αυτού ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα με την Παναχαϊκή. Άλλωστε το κεφάλαιο Απόλλων έκλεισε οριστικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή”

Ο Βασιλαντωνόπουλος, βέβαια, δεν έδειξε να έχει… μειωμένη απόδοση κόντρα στην ΑΕΚ, αντίθετα ήταν από τους κορυφαίους, ούτε φανέρωσε δείγματα αδιαφορίας στα τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα, η διοίκηση του οποίου μάλλον δεν μπόρεσε να δεχθεί τη νομοτέλεια που θέλει τα ταλέντα να οδηγούνται συνήθως από ομάδες μικρότερων κατηγοριών, σε μεγαλύτερες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα