«Αδειάζει» την παραγωγή του Master Chef ο Δημήτρης Σκαρμούτσος-Γιατί αποχώρησε

Ο διάσημος σεφ εξήγησε ότι αποχώρησε γιατί διαφωνούσε με το ριάλιτι κομμάτι που ήθελαν να βάλουν στο όλο project. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Master Chef, εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε την τελευταία στιγμή από τη νέα σεζόν, τι και αν ήταν όλα συμφωνημένα.

«Ο σταθμός ήθελε περισσότερο κράξιμο κι εγώ δεν μπορούσα να το κάνω. Υπήρχε μία κουβέντα η οποία μίλαγε για ένταση και στην τελική κουβέντα που έγινε δυστυχώς αργά με δική μου προτροπή γιατί αν και μεγάλο project δεν κάναμε meeting και αναφέρθηκε αυτό. Έπρεπε να προστατεύσω τα δικά μου πιστεύω και να σεβαστώ και τα πιστεύω του σταθμού. Άρα δεν μπορούσε να γίνει. Ήρθε ο τυφώνας Survivor και έφερε τα πάνω κάτω.
Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγο της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. Απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια. Ειδικά αν ήταν βράδυ…», εξήγησε ο σεφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα