«Αδιάβαστη» η Κόστα Ρίκα κόντρα στην Ελλάδα

Σε προπονητικό ολίσθημα άνευ προηγούμενου υπέπεσε ο προπονητής της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς πληροφορίες για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Εθνική ομάδα.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «Sport» ο τεχνικός των Κοσταρικανών το προπονητικό τιμ δεν κατάφερε να «κατασκοπεύσει» το σύνολο του Φερνάντο Σάντος στο βαθμό που θα ήθελε καθώς είχε δοθεί εντολή να πέσει όλο το βάρος στην Ακτή Ελεφαντοστού!

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο ματς κόντρα στους Αφρικανούς ήταν παρών στο γήπεδο ο βοηθός του Πίντο για να συλλέξει πληροφορίες για τον αντίπαλο της Εθνικής και όχι για την ίδια την Ελλάδα καθώς θεωρούσαν σίγουρο ότι θα προκριθεί η ομάδα του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο Πίντο πλέον έχει απευθυνθεί στο σκάουτινγκ της Ρωσίας που είχε φροντίσει να συλλέξει στοιχεία για όλες τις πιθανές αντιπάλους της στη συνέχεια του Μουντιάλ.

Όπως είναι σαφές ο Λουίς Πίντο έχει ζητήσει όλες αυτές τις μέρες τη βοήθεια του Ζοέλ Κάμπελ για να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για την ομάδα μας, αλλά είναι γεγονός ότι η προετοιμασία δεν ήταν η πλέον επιθυμητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της Κόστα Ρίκα δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο σκάουτινγκ του αντιπάλου και το συγκεκριμένο περιστατικό έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση καθώς η μοναδική εικόνα που έχουν είναι από τα ματς κόντρα σε Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα