«Αδύνατο να βουλώσουμε το στόμα του Μπλάτερ!»

Είναι γνωστό ότι ο Σεπ Μπλάτερ έχει αρκετούς «εχθρούς» στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τελευταίος φαίνεται πως είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος για να υπερασπιστεί τον αστέρα της ομάδας του, επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της FIFA.

Ο Ελβετός παράγοντας εξέφρασε την άποψή του για το ποιος θα πρέπει να είναι ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» για το 2014 (πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες). Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της παγκόσμιας συνομοσπονδίας αυτός δεν πρέπει να είναι άλλος από τον Εμάνουελ Νόιερ.

Η αντίδραση του Κάρλο Αντσελότι; Με αιφνιδιάζει πάντα με αυτά που κάνει, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι αδύνατο να βουλώσουμε το στόμα του προέδρου της FIFA. Είναι ένα θέμα για το οποίο μιλάει πάντα. Δεν υπάρχει πολλά πράγματα για να σκεφτούμε. Είναι η χρονιά του Κριστιάνο, σκοράρει γκολ και κατακτά σημαντικούς τίτλους και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι δική του η Χρυσή Μπάλα. Για αυτό το λόγο τα λόγια του Μπλάτερ υπέρ του Νόιερ δεν έχουν νόημα», τόνισε εκνευρισμένος ο Ιταλός.

Πάντως, σε ό,τι αφορά τη δήλωση του Τσάβι ότι η Ρεάλ είναι η ομάδα των αντεπιθέσεων, η αντίδραση του Αντσελότι δεν ήταν τόσο ακραία. Είναι η άποψη ενός σπουδαίου παίκτη. Οι αντεπιθέσεις της Ρεάλ είναι εκπληκτικές αλλά προσπαθούμε επίσης να έχουμε τον έλεγχο μέσω της κατοχής της μπάλας και να βρίσκουμε αποτελεσματικές επιθετικές λύσεις. Το κάναμε κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Δεν θεώρησα τα λόγια του έλλειψη σεβασμού προς εμάς, είναι απλά η τεχνική ανάλυση του αγώνα από έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία», ήταν τα ακριβή λόγια του προπονητή των «μερένγκες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα