ΑΕΚ: Επιμένουν οι Άγγλοι για Πογιέτ και Σουόνσι

Η διάψευση της ΑΕΚ περί του ενδεχόμενου φυγής του Γκουστάβο Πογιέτ δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει τα βρετανικά ΜΜΕ από την αναπαραγωγή του σεναρίου μίας πιθανής συνεργασίας του Γκουστάβο Πογιέτ με την ομάδα της Σουόνσι.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Ουρουγουανός τεχνικός της Ένωσης εξακολουθεί να είναι ο νούμερο ένα στόχος των Ουαλών, ενώ η αγγλική εφημερίδα αποκαλύπτει πως υπήρξε επικοινωνία των δύο πλευρών στη διάρκεια του Σαββατομύριακου.

Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της Σουόνσι, Χιου Τζένκινς ήρθε σε επικοινωνία με τον Πογιέτ, ο οποίος ενημέρωσε ότι για να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τον ελληνικό σύλλογο, θα πρέπει η βρετανική ομάδα να πληρώσει το ποσό των 410.000 ευρώ.

Ανάμεσα στους διοικούντες της Σουόνσι υπάρχουν μερικές αμφιβολίες για τον τεχνικό της ΑΕΚ, ωστόσο σε μεγάλο βαθμό ο Πογιέτ θεωρείται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Mirror, η πλέον ενδεδειγμένη λύση.

Εκτός από το όνομα του Πογιέτ, που παίζει πάντα δυνατά, αρκετοί προπονητές έχουν συνδεθεί με τον πάγκο της Σουόνσι, με τελευταίο τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Οριστικές εξελίξεις πάντως αναμένονται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, καθώς στους «Κύκνους» θέλουν να τελειώνουν άμεσα με τον αντικαταστάτη του Γκάρι Μονκ, ενόψει και του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος μέσα στις γιορτές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα