ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ψάχνουν το εύκολο γκολ

 

Μόνο ο Παναθηναϊκός έχει μείνει εκτός διεκδίκησης δύο ποδοσφαιριστών που φαίνεται πως με έναν τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα καταλήξουν στην Ελλάδα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός εξετάζουν τις περιπτώσεις του Ολλανδού Φαν Βολφσβίνγκελ και του Πορτογάλου  Ορλάντο Σα.

Αρχικά στο παιχνίδι είχε μπει η ΑΕΚ, η οποία ψάχτηκε για τον Ορλάντο Σα, έφτασε στο σημείο να διαπραγματεύεται ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, αλλά έκανε προσωρινά πίσω όταν άκουσε ότι οι απαιτήσεις των Πολωνών της Λέγκια Βαρσοβίας πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο. Λίγες εβδομάδες αργότερα μπήκε στο ρεπορτάζ των «κιτρινόμαυρων» το όνομα «γλωσσοδέτης» του Ολλανδού Φαν Βολφσβίνγκελ.

Οι δύο επιθετικοί, όμως, ξαφνικά εισήλθαν και σε άλλα λημέρια. Οι Πολωνοί μυρίστηκαν χρήμα μόλις ο Σαββίδης ξεχρέωσε την εφορία και πρότειναν τον παίκτη στον ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ολυμπιακό και τον Ολλανδό στράικερ. Σίγουρα θα είναι επικοινωνιακή ήττα για την ΑΕΚ αν οι δύο αυτοί επιθετικοί καταλήξουν σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, ωστόσο οι μεταγραφές κρίνονται πάντα μέσα στο γήπεδο.

Αυτό που φαίνεται, πάντως, είναι ότι ξαφνικά βρίσκονται τρεις εύρωστες ελληνικές ομάδες στο προσκήνιο, με τον Παναθηναϊκό να εντυπωσιάζει επίσης με τις προθέσεις του, αφού την ίδια ώρα προσφέρει χρήματα με τη σέσουλα στον Εσιέν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα