ΑΕΚ: Στην Αλ Ουάσλ ο Αρουαμπαρένα, στη Λανς ο Μοντανιέ

Τελικά κανείς δεν πάει χαμένος… Μπορεί η διοίκηση της ΑΕΚ να μην κατέληξε σε συμφωνία με τους Αρουαμπαρένα και Μοντανιέ, αλλά οι δύο τεχνικοί φρόντισαν αμέσως να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Ο Ροδόλφο Αρουαμπερένα συμφώνησε να κάτσει στον πάγκο της Αλ Ουάσλ. Πριν από μία εβδομάδα ο Αργεντινός τεχνικός είχε έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους της Ένωσης, ωστόσο αποχώρησε κι εκείνος… άπραγος. Πλέον ο 41χρονος προπονητής είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Ντουμπάι, καθώς εμφανίζεται να τα έχει βρει σε όλα με την Αλ Ουάσλ, που τερμάτισε στην 6η θέση της αραβικής λίγκας.

Στο ίδιο φάσμα κινήθηκε και ο Φιλίπ Μοντανιέ. Όπως, μάλιστα, αναφέρει και το ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe» οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένουν οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Επί της ουσίας, αυτό που απομένει είναι να δοθεί το τελικό «ΟΚ» από τους μετόχους της Λανς. καθώς πρόσφατα η Ατλέτικο Μαδρίτης αγόρασε ποσοστό στους Γάλλους. Αφού γίνει αυτό και θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις και κατόπιν η παρουσίαση του Μοντανιέ, ο οποίος έμεινε τελικά μόλις μερικές ημέρες άνεργος, μετά την αποχώρησή του από τη Νις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα