ΑΕΚ: Υπό παραχώρηση ο Θέσαρ Άρθο

Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της ΑΕΚ εντάχθηκε το όνομα του Ισπανού Θέσαρ Άρθο, ο οποίος δεν υπολογίζεται στα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ενημέρωσε τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και του ζήτησε να αναζητήσει ομάδα για τον πελάτη του.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης εξήγησε πως η ΑΕΚ δεν θα είναι αρνητική αν όντως φτάσει στα γραφεία της μια σεβαστή προσφορά και ζήτησε από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να τον ενημερώσει αν πράγματι προκύψει κάτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απάντηση του εκπροσώπου του Άρθο ήταν πως ο πελάτης του είναι ευχαριστημένος στα Σπάτα και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει. Την ίδια ώρα, ούτε κάποιο κλαμπ έχει καταθέσει κάποια σοβαρή προσφορά για εκείνον.

Παρ’ όλα αυτά, επαφές ο ατζέντης έχει και θα συνεχίσει να έχει. Τόσο με ευρωπαϊκούς συλλόγους όσο και με ομάδες από την Τουρκία και την Ανατολή (όπως είναι η αγορά της Κίνας). Και θα ενημερώσει τον Μιλοβάνοβιτς.

Ως τότε όμως θα συνεχίζει ο Άρθο κανονικά στα Σπάτα. Θα ξεκινήσει προετοιμασία το Σάββατο και θα υπολογίζεται από τον Κετσπάγια. Με τον τελευταίο να έχει αντιληφθεί πως αν δεν αποχωρήσει ο Ισπανός δύσκολα θα κάνει κι άλλη μεταγραφή στόπερ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα