Αζάρ: «Αποτελώ μεταγραφική προτεραιότητα για την Παρί…»

Σαφές μήνυμα προς τη διοίκηση της Τσέλσι και τον Ζοσέ Μουρίνιο, έστειλε με δηλώσεις του ο διεθνής Βέλγος ποδοσφαιριστής, Εντέν Αζάρ, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται στο στόχαστρο της γαλλικής Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο 23άχρονος μέσος δήλωσε πως αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα των Παριζιάνων, ωστόσο επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Τσέλσι και να ωριμάσει αγωνιστικά. Αναλυτικά όσα είπε ο ταλαντούχος παίκτης: «Όταν έφυγα από τη Λιλ, ήθελα να φύγω από τη Γαλλία, οπότε δεν θέλησα να υπογράψω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κάθε χρόνο αποτελώ μεταγραφική προτεραιότητα για την ομάδα του Παρισιού. Όμως βρίσκομαι στην Τσέλσι και θέλω να παραμείνω, ώστε να ωριμάσω αγωνιστικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Παρόλα αυτά, ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Όμως αν επιστρέψω στη Γαλλία, θα είναι για λογαριασμό της Λιλ, την ομάδα που υποστηρίζω. Σήμερα, η Παρί βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Τσέλσι, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου. Όμως αν θέλει να είναι στους κορυφαίους, θα πρέπει να κερδίσει το Champions League».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα