Αζάρ… μέχρι το 2020 στην Τσέλσι!

Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020 υπέγραψε ο Βέλγος σούπερ σταρ της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, όπως είχε προαναγγείλει ο μάνατζερ των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο!

Η ομάδα του Λονδίνου επιβεβαίωσε την υπογραφή του νέου πενταετούς συμβολαίου με τον διεθνή μέσο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι. Στις δηλώσεις του ο Αζάρ τόνισε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που είχε το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Από τότε που ήρθα εδώ, το 2012, έχω μόνο καλά να πω, ενώ το κλαμπ με υποστήριξε στα πάντα. Ο προπονητής με βοήθησε πολύ να βελτιωθώ, οι οπαδοί είναι φανταστικοί και έχω ένα εκπληκτικό δέσιμο με τους συμπαίκτες μου. Πάντα προσπαθώ να προσφέρω ευχαρίστηση στους οπαδούς της ομάδας και είναι όμορφο να γνωρίζω ότι το εκτιμούν αυτό».

Δηλώσεις έκανε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Αζάρ. Απέδειξε ότι πιστεύει στο κλαμπ, στο τεχνικό τιμ και στους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον βοήθησαν να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι ήδη ένας από τους καλύτερους και οι προοπτικές του είναι φανταστικές. Είναι πολύ νέος και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για τα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα