Αθόρυβη και ουσιαστική ενίσχυση!

Ο Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος έρχεται Ελλάδα για τις υπογραφές. Όλα δείχνουν πως η σπουδαία αυτή μεταγραφή για την Ένωση θα ολοκληρωθεί τα επόμενα 24ωρα μόλις συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και μόλις ο ποδοσφαιριστής περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος προορίζεται για βασικός αριστερός οπισθοφύλακας, θέση στην οποία η ΑΕΚ διαθέτει δύο ακόμη παίκτες, τον Σοϊλέδη και τον Πεταυράκη. Το γεγονός ότι υπάρχουν πάνω από δύο ποδοσφαιριστές σε αυτή τη θέση ίσως οδηγήσουν τον Πεταυράκη στο δανεισμό.

Από την… άλλη πλευρά, τη δεξιά, υπάρχει ο Νίκος Γεωργέας ο οποίος όπως όλα δείχνουν έχει ήδη κρεμάσει τα παπούτσια του και υπάρχουν αυτή τη στιγμή συζητήσεις με τη διοίκηση προκειμένου να βρεθεί ένα πόστο μέσα στην ομάδα, αφού και ο ίδιος ο Καλαματιανός θέλει να μείνει στην οικογένεια, αλλά και η ΠΑΕ προσπαθεί να τον διατηρήσει στα Σπάτα.

Όσον αφορά στις εκκρεμότητες, αυτές αφορούν στη θέση του τερματοφύλακα και του μεσοεπιθετικού. Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ άφησε για το τέλος τις δύο αυτές περιπτώσεις, διότι ο μεν πορτιέρο αποτελεί την πιο σημαντική θέση σε μία ομάδα που προσπαθεί να χτιστεί από την αρχή και ο δε μεσοεπιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να παίξει σε μία από τις τρεις θέσεις πίσω από το σέντερ φορ, τις οποίες θέσεις ο Δέλλας δεν μπορεί να είναι ακόμη σίγουρος ποιοι από το ρόστερ μπορούν να τις καλύψουν. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μεν Αραβίδης είναι περισσότερο σέντερ φορ και λιγότερο εξτρέμ, ο δε Μάνταλος δεν είναι έτοιμος και τέλος ο Βάργκας ναι μεν είναι δεξί χαφ-εξτρέμ, αλλά άπαντες στην ΑΕΚ ξέρουν πως μπορεί να παίξει κι ως «δεκάρι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα