“Αθώοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν από άθλιους losers”

Το δικό του σκληρό μήνυμα έστειλε o Nτόναλντ Τραμπ για την άνανδρη επίθεση σε συναυλιακό χώρο στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, πριν τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, στη Βηθλεέμ ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον βρετανικό λαό και στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

«Απευθύνω τα βαθύτερα συλλυπητήριά μου σ’ αυτούς που τόσο τρομερά επλήγησαν σ’ αυτή την τρομοκρατική επίθεση και στους πολλούς που σκοτώθηκαν και στις οικογένειές τους, τόσο πολλές οικογένειες των θυμάτων», δήλωσε ο Τραμπ. «Τόσοι πολλοί νέοι, ωραίοι αθώοι άνθρωποι που ζούσαν και χαίρονταν τη ζωή τους δολοφονήθηκαν από άθλιους losers».

«Η κοινωνία μας δεν μπορεί να δείξει ανοχή στη συνέχιση της αιματοχυσίας. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε ούτε για μια στιγμή ακόμα τη σφαγή αθώων ανθρώπων», δήλωσε ο Τραμπ.

«Οι τρομοκράτες και οι εξτρεμιστές και αυτοί που τους δίνουν βοήθεια και άνεση πρέπει να εκδιωχθούν για πάντα από την κοινωνία. Αυτή η απαίσια ιδεολογία πρέπει να εξαλειφθεί και εννοώ να εξαλειφθεί εντελώς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα