Αισιοδοξία για τη συνέχεια από Μαζουακού και Μποτία

Μαζουακού και Μποτία παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, συμβάλλοντας καθοριστικά στη σπουδαία επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Γάλλος μπακ ήταν ενθουσιασμένος από την εξέλιξη του αγώνα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Παίξαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Πιέσαμε, τρέξαμε, πετύχαμε ένα γκολ και πήραμε μια νίκη που είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη συνέχεια. Η Γιουβέντους θα είναι πολύ δυνατή μπροστά στον κόσμο της κι ενώ έχει χάσει στην Ελλάδα, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε και στην Ιταλία».

Ο Ισπανός στόπερ από την πλευρά του δήλωσε:
«Η ομάδα δούλεψε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίξαμε σαν ομάδα και αυτή ήταν η βάση της νίκης. Είχαμε καλή απόδοση, πιστέψαμε στη νίκη και τα καταφέραμε. Είναι σίγουρο πως στο Τορίνο τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μια μάχη στην οποία θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν τρέχει τίποτα, προχωράμε στο επόμενο ματς. Προσωπικά φαίνεται η δουλειά μου. Προσπαθώ πάρα πολύ και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου θα προσφέρω ακόμη περισσότερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα