Αισιοδοξούν για Σουάρεζ στην Ουρουγουάη

Ο Λουίς Σουάρεζ κάνει διπλές και τριπλές προπονήσεις καθημερινά, προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη του Μουντιάλ.

Η Ουρουγουάη δίνει το προσεχές Σάββατο το πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα και ο επιθετικός της Λίβερπουλ κάνει τα πάντα προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί. Υπενθυμίζεται ότι ο Λατινοαμερικανός σταρ είχε τραυματιστεί στο γόνατο στα τέλη Μαΐου και η συμμετοχή του στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή στον κόσμο ήταν αμφίβολη.

«Είναι πολύ συγκεντρωμένος, κάνει δύο και τρεις προπονήσεις την ημέρα, για να επιστρέψει το συντομότερο. Ελπίζουμε να τον έχουμε άμεσα δίπλα μας», δήλωσε ο συμπαίκτης τού Σουάρεζ στη «τσελέστε», Κρίστιαν Ροντρίγκες.

Πάντως, η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος στο πρώτο ματς των Ουρουγουανών στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα, το προσεχές Σάββατο παραμένει αμφίβολη. «Το σώμα του ανταποκρίνεται ιδανικά, κάτι που ανεβάζει και την ψυχολογία του, η οποία είναι σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή, έχει επικεντρωθεί στην φυσική κατάσταση. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι, αν θα είναι έτοιμος για το δεύτερο ή το τρίτο. Αν… επέλεγα, όμως, θα έπαιζε αύριο», υπογράμμισε ο τεχνικός των δις παγκόσμιων πρωταθλητών, Όσκαρ Ταμπάρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα