Αιφνιδιάστηκαν όλοι (εκτός από μας)

 

Στο ντεμπούτο του ως βασικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, πριν καν κλείσει τα 18, πέτυχε δύο γκολ σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα. Πήρε κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια με τη φανέλα του Δικεφάλου, πριν δοθεί πέρσι δανεικός στην Ανόρθωση. Φέτος, όμως, το βράδυ της Δευτέρας συγκεκριμένα, πρώτη φορά ο κόσμος έδειξε να αναρωτιέται «ποιος είναι αυτός ο Κουλούρης;» βλέποντας τον στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου – αντί του Αθανασιάδη – στην αναμέτρηση της Τρίπολης.

Εμείς, όμως, δεν αναρωτηθήκαμε, αλλά περιμέναμε τα πρώτα του γκολ ως κάτι φυσιολογικό. Η «Α» πολύ συχνά καταγράφει την πρόοδο των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και τη διαρκή παραγωγή παικτών και στις 13 Ιουλίου σας είχε προειδοποιήσει πως η ομάδα έχει βρει τον επόμενο Κλάους Αθανασιάδη στο πρόσωπο του Ευθύμη Κουλούρη. Να το καλοκαιρινό μας άρθρο:

Βρίσκει κι άλλον Κλάους ο ΠΑΟΚ!

Ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης πέτυχε δύο γκολ με μονοκόματα σουτ, εβρισκόμενος εκεί που έπρεπε, ενεργώντας όπως θα όφειλε. Στην ουσία χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και δηλώνει «παρών», επιβεβαιώνοντας φυσικά και τον Βλάνταν Ίβιτς για την επιλογή του. Δηλώνει «παρών» σε μία θέση που υποτίθεται ότι ο Δικέφαλος του βορρά δεν ενισχύθηκε και πως έχει μειονέκτημα σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου. Αν ΠΑΟΚ καταφέρει να σβήσει αυτό το μειονέκτημα με την παρουσία του 20χρονου Κουλούρη, τότε αυξάνει κατακόρυφα τις ελπίδες του, καθώς έχει τεράστια υπεροπλία στη μεσαία γραμμή. Ο Κουλούρης προφανώς και θα κάνει παιχνίδια στα οποία δε θα σκοράρει, προφανώς και θα επιστρέψει στον πάγκο σε κάποια ματς. Αλλά είναι ακόμη 20 χρονών…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα