Αιώνια πιστός… στη Ρεάλ ο Μπενζεμά!

«Ό,τι και να συμβεί, ο Καρίμ θα μείνει στη Ρεάλ…». Τα συγκεκριμένα λόγια ανήκουν στον ατζέντη του Καρίμ Μπενζεμά, ονόματι Καρίμ Ντζαζίρι, ο οποίος διευκρίνισε ότι ανεξάρτητα με την κατάληξη που θα έχει η διαπραγμάτευση, ο πελάτης του θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Μαδρίτης.

Ο Καρίμ Μπενζεμά, που πέτυχε δύο γκολ για λογαριασμό της Γαλλίας, στην πρεμιέρα με την Ονδούρα και έγινε ο άνθρωπος της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης, διεμήνυσε στους Μαδριλένους, μέσω του ατζέντη του, ότι θέλει να παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν κυκλοφορήσει αρκετά σενάρια περί παραχώρησής του, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Κάρλο Αντσελότι ζήτησε την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, τα σενάρια αυτά κυκλοφόρησαν ακριβώς γιατί έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις συναντήσεις του μάνατζερ με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, δίχως να καταλήξουν σε συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όπως τόνισε ο Ντζαζίρι, ο Μπενζεμά δεν θα επιδιώξει να φύγει και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, τηρώντας το λόγο του…

«Οι επαφές μας για την ανανέωση του συμβολαίου ξεκίνησαν πριν από αρκετό καιρό. Συναντήθηκε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ τον Σεπτέμβριο, μετά τον Δεκέμβριο, μετά τον Μάρτιο και τέλος την περασμένη Δευτέρα. Είναι αλήθεια πως δεν επήλθε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου, αλλά ο Καρίμ, που όταν δίνει το λόγο του, το εννοεί, είπε στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα των ονείρων του, για όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό σημαίνει πως ό,τι και να συμβεί, ο Μπενζεμά δεν θα φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα