Ακέφαλη η Καλαμάτα μετά την αποχώρηση-σοκ του Σταύρου Παπαδόπουλου!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία της Καλαμάτας ανακοίνωσε την Δευτέρα (18/12) ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Μαύρης Θύελλας» επικαλείται λόγους υγείας που τον αναγκάζουν να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο, χωρίς να διευκρινίζει, ωστόσο, αν θα παραχωρήσει την θέση του σε κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ.

«Απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δ.Σ. του «Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ», αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας, ανακοινώνω ότι λόγω σοβαρού, προσωπικού προβλήματος, αδυνατώ να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος του Δ.Σ. και να εκπληρώνω τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή.

Η δοκιμασία της υγείας μου με αναγκάζει να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ., διευκρινίζοντας ότι παραδίδω τον Σύλλογο απολύτως καθαρό, χωρίς ίχνος χρέους, με τακτοποιημένες όλες τις μέχρι σήμερα οικονομικές υποχρεώσεις του. Εύχομαι η νέα διοίκηση να συνεχίσει το έργο της με την ίδια συνέπεια και να οδηγήσει την «Μαύρη Θύελλα» στη θέση που της αξίζει και ονειρεύεται ο λαμπρός φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος», αναφέρει στην γραπτή του δήλωση ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα