Ακραίος χουλιγκανισμός και στην Κύπρο (video)

 

Δεν πάνε πίσω οι Κύπριοι σε θέματα χουλιγκανισμού. Τα επεισόδια στους δικούς τους τελικούς Κυπέλλου είναι πιο ήπια, αλλά οι συναντήσεις φανατικών οπαδών «αντιμαχόμενων» ομάδων είναι πιο συχνές (μικρό νησί γαρ), ενώ ως γνωστόν στην Κύπρο δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις.

Τα ξημερώματα της Τρίτης σε κεντρικό δρόμου τους Λεμεσού επικράτησε πανδαιμόνιο για 40 λεπτά περίπου όταν χούλιγκαν και οπαδοί του Απόλλων και της ΑΕΛ, των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, συγκρούστηκαν χρησιμοποιώντας ακόμη και αυτοκίνητα εις βάρος πεζών.

Μόλις πρόσφατα είχαμε ένα νεκρό στη Θεσσαλονίκη και πολλούς τραυματίες στο Βόλο, στη Λεμεσό ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, αφού το αυτοκίνητο ενός αφιονισμένου οπαδού παρέσυρε μεν, δεν σκότωσε δε τους «αλλόθρησκους» που βρίσκονταν στο διάβα του.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές: Να εξηγήσουμε πως το συμβάν διαδραματίστηκε επειδή οπαδοί του Απόλλωνα πήγαν να εμψυχώσουν την αποστολή της ομάδας τους εν όψει του σημερινού τελικού του Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ και στο ξενοδοχείο τους προσέγγισαν οπαδοί της ΑΕΛ

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα