Ακριβό… σπορ ο Ζοσέ Μουρίνιο

Περισσότερα από 140 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει στον Ρομάν Αμπράμοβιτς ο… Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος βρίσκεται με το… ένα πόδι εκτός Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος προπονητής αποδεικνύεται ιδιαιτέρως… ακριβό σπορ, ακόμη και για τον Ρώσο μεγιστάνα, ο οποίος περίμενε από τη φετινή Τσέλσι πολύ διαφορετική εικόνα. Ο Μουρίνιο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Λονδρέζων. Σε αυτή την περίπτωση, ο Αμπράμοβιτς θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση 15 εκατομμυρίων στον Πορτογάλο, να πληρώσει άλλα 20 εκατομμύρια για να «αρπάξει» τον Ντιέγκο Σιμεόνε από τον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ θα χρειαστεί τουλάχιστον 70 εκατομμύρια για νέες μεταγραφές. Τέλος, θα πρέπει να υπολογιστεί η απώλεια τουλάχιστον 40 εκατομμυρίων από τα έσοδα του Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς η Τσέλσι, στη θέση που βρίσκεται, θεωρείται απίθανο να μπει στην τετράδα της τελικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αποδεικνύεται, η παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο των «μπλε» αποδείχθηκε πολύ ακριβή για τη φετινή περίοδο, ενώ ο Πορτογάλος έχει αρχίσει να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα