«Ακροδεξιοίζοντες και σούργελα δεν έχουν θέση στη Ν.Δ.»

Βαριές εκφράσεις χρησιμοποίησε η Φωτεινή Πιπιλή στα σενάρια επιστροφής στη Βουλή βουλευτών και πολιτικών που σηματοδοτούν στροφή προς τα δεξιά. «Ακροδεξιοίζοντες και σούργελα δεν έχουν θέση στη Ν.Δ.» τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.

«Οποτεδήποτε η Ν.Δ. λαΐκισε ή πασόκισε ή εξόκειλε προς την πολύ δεξιά, καταστράφηκε. Φάνηκε και από τις χθεσινές  δημοσκοπήσεις ότι η πορεία της κυρίαρχης ιδεολογικής παράταξης που είναι η Ν.Δ. στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και την κεντροδεξιά πρέπει να παραμείνει αλώβητη από διάφορα σούργελα που προετοιμάζονται να επιστρέψουν. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό ορισμένοι!

Και δεν είναι μόνο ο Καρατζαφέρης, αλλά πάρα πολλά πρόσωπα που ορέγονται επιστροφές του τύπου “Γιώργο, καλώς ήλθες στο σπίτι του Καραμανλή”, με μια διαφορά: άλλη προσωπικότητα είναι και υπήρξε ο Γιώργος Σουφλιάς για την παράταξη της Ν.Δ. και άλλο όλοι αυτοί οι πονεμένοι, πικραμένοι και ψεκασμένοι… οι ακροδεξιοίζοντες και τα σούργελα, όπως λέω εγώ. Δεν θέλουμε σούργελα! Θα καταστραφούμε και δεν θα το επιτρέψω εγώ. Δεν θέλουμε λαϊκισμούς και ακραίες φωνές, άρα δεν επιτρέπεται να επιστρέψει κανείς από αυτούς που έχουν προσβάλλει την ιδεολογία του Κωνσταντίνου Καραμανλή”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα