«Ακόμα δεν ειδοποίησα να μας φοβούνται…»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν έντονα τα ΜΜΕ με… μνημειώδεις ατάκες για… «γκρανκάσες» και «ρουμπάμπες» και μετά τη θριαμβευτική ανατροπή της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξαναχτύπησε, αν και αυτή τη φορά ήταν σαφώς πιο κατανοητός.

Ο «τίγρης» περίμενε την επιστροφή της αποστολής της Ένωσης από το «Γ. Καραϊσκάκης» στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει, και αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ δήλωσε πως ακόμα δεν έχει… ειδοποιήσει τους αντιπάλους της ομάδας του να τη φοβούνται!

«Πριν μερικά χρόνια, όταν ξεκινούσε η ΑΕΚ από την Γ΄Εθνική και ήδη κάποιοι είχαν αρχίσει να ασχολούνται πολύ μαζί μας, είχα πει να μη βιάζονται, να έχουν υπομονή και να μη φοβούνται τόσο πολύ ήδη, γιατί εγώ θα τους ειδοποιούσα πότε θα έπρεπε να αρχίσουν να ετοιμάζονται και να φοβούνται… Δεν το έχω ξεχάσει και θυμίζω λοιπόν απόψε (σ.σ βράδυ Κυριακής) πως ακόμη δεν έχω καν ειδοποιήσει… Ακόμη δεν το έχω πει καν ότι πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται…» τόνισε κατά την αποχώρησή του ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα