Ακόμη πιο… «Ολλανδός» ο Παναθηναϊκός

Από τα πλέον παράδοξα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι αυτό που έγινε εντός της οικογενείας του Παναθηναϊκού. ένας μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας μετατράπηκε, προάχθηκε ή… μεταλλάχθηκε –όπως θέλετε πείτε το- σε βοηθός προπονητή του Γιάννη Αναστασίου.

Ο λόγος για τον 33χρονο Νταβίντ Μέντες, ο οποίος δεν θα λείψει και πολύ ως ενεργός ποδοσφαιριστής της ομάδας, αφού ήταν μάλλον δεύτερη και τρίτη λύση, αλλά δεν παύει η αλλαγή ρόλου του να αποτελεί έκπληξη. Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε πάντως θέση για το όλο θέμα, υπογραμμίζοντας σε ομιλία του προς τους παίκτες πως ήταν απόφαση του Μέντες να σταματήσει το ποδόσφαιρο, εκτιμήθηκε η προσφορά του, το ήθος του και οι γνώσεις του και πως αποφασίστηκε να συνεχίσει να εργάζεται στον ΠΑΟ, θεωρώντας ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Ως εκ τούτου, αντικαταστάθηκε άμεσα ο Γιάννης Βονόρτας που εδώ και μέρες είχε αποφασιστεί να αποχωρήσει από το πόστο του βοηθού προπονητή. Ότι και να γίνει, πάντως, ο Γιάννης Αναστασίου παραμένει στη θέση του και μάλιστα τώρα έχει έναν… πραγματικό Ολλανδό δίπλα του, έστω με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα