Αλαφούζος και Μαρινάκης κατέθεσαν την πρώτη δόση

ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ξεκίνησε σταδιακά η καταβολή των πρώτων δόσεων του τιμήματος για τις άδειες. Πρώτος κατέβαλε το ποσό ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Το κανάλι κατέθεσε την πρώτη δόση ύψους 14.533.333 ευρώ και πλέον έπαψε να υφίσταται ο όρος προσωρινός υπερθεματιστής για την περίπτωσή του.

Ως οριστικό υπερθεματιστής του διαγωνισμού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε το ποσό που άγγιξε τα 25 εκ. ευρώ (24.633.333,34), “καπαρώνοντας” τη θέση την οποία κέρδισε στην πρόσφατη δημοπρασία.

Παράλληλα, εξακολουθεί τις επαφές για το νέο κανάλι που θα λειτουργήσει υπό την ιδιοκτησία του. Οι δόσεις καταβλήθηκαν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, με την προθεσμία να λήγει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι πλέον, απομένει να καταβάλουν τις πρώτες δόσεις οι κ.κ. Καλογρίτσας και Κυριακού για να μην υπάρξουν απρόοπτα στη διαδικασία. Εφόσον, κάποιος δεν καταβάλει τη δόση χάνει αυτομάτως το δικαίωμα της άδειας και σειρά παίρνει ο πρώτος επιλαχών. Στην προκειμένη, πρώτος επιλαχών είναι ο κ. Σαββίδης με 61,5 εκ. ευρώ, ενώ ακολουθείται από τον κ. Κοντομηνά ο οποίος είχε προσφέρει στη δημοπρασία 61 εκ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα