Αλαφούζος: «Μείνε, χρειαζόμαστε ηγέτη!»

 

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να το σκεφτεί παραπάνω. Ο Στραματσιόνι έχει καταλάβει πως ο Λεντέσμα δεσπόζει στη μεσαία γραμμή της ομάδας του και πως με τον Ζέκα φτιάχνει φοβερό δίδυμο. Ο δε Αλαφούζος έχει μάτια και βλέπει πως δεν πρόκειται για περίπτωση Εσιέν…

Τις επόμενες ώρες ο ΠΑΟ αναμένεται να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κριστιάν Λεντέσμα και οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρίσκουν στις 400.000 ευρώ για μονοετές συμβόλαιο συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων που μπορούν να εκτοξεύσουν το συμβόλαιο στο μισό εκατομμύριο.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε απαιτώντας 500.000 ευρώ, η «πράσινη» ΠΑΕ έδινε 300 χιλιάρικα και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, φαίνεται να τα βρίσκουν κάπου στη μέση. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος διαμήνυσε στον Λεντέσμα πως τον θέλει πάρα πολύ στην ομάδα για να αναλάβει ηγετικό ρόλο, κάτι που φαίνεται να αρέσει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή που είχε άλλωστε αντίστοιχο ρόλο στη Λάτσιο τα τελευταία 2-3 χρόνια τουλάχιστον.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός επεξεργάζεται και την πρόταση που σκέφτεται να κάνει στον Σίντεφελντ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα θα του κάνει τριετές συμβόλαιο με καλές αποδοχές για να δελεάσουν τον παίκτη να βρει γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα λύση της συνεργασίας του με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα