Αληθινά ή από ενθέματα σιλικόνης τα οπίσθια της Κορινθίου;

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι, μόνο με τα εσώρουχά της και επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τα πλούσια όπισθεν προσόντα της, πόζαρε για τις ανάγκες του περιοδικού People, η Μαρία Κορινθίου.

Μετά και τον ντόρο που προκάλεσε η γυμνή της φωτογράφιση όπου έδειξε τα οπίσθιά της στο εξώφυλλο του Down Town, η ηθοποιός που δεν κρύβει την αγανάκτισή της για ότι ειπώθηκε, απάντησε στους επικριτές της ότι τα οπίσθιά της είναι ψεύτικα.

 

Περίμενες τα σχόλια και την κριτική μετά την τελευταία σέξι φωτογράφιση σε πόζα Κιμ Καρντάσιαν ή αιφνιδιάστηκες;

«Είναι υπερβολικό όλο αυτό για μια φωτογράφιση. Πάντα ξέρω ότι θα σχολιαστώ με αυτό που κάνω. Το γνωρίζω, δεν είμαι ανίδεη και ξέρω τι μου γίνεται. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δίνω συνεντεύξεις, δεν θα κάνω φωτογραφίσεις ή δεν θα δουλεύω για να μη μιλάει ο κόσμος. Αυτό είναι κάτι που δεν με αφορά και ποτέ δεν με αφορούσε. Δεν μου κλείνουν το στόμα έτσι, ούτε μου κόβουν τα φτερά. Αλλά νομίζω ότι υπάρχει κι ένα όριο, δεν μπορείς να σχολιάζεις ό,τι σου κατέβει. Αυτός που έχει βήμα στην τηλεόραση έχει μεγαλύτερη ευθύνη από μένα που βγαίνω και φωτογραφίζομαι στο περιοδικό».

Είναι «ψεύτικα»; Θέλω να πω, έχεις βάλει ενθέματα;

«Εσύ που τα έπιασες, τι λες; Γιατί 15 χρόνια με τα ίδια οπίσθια γνωρίζετε και με το ίδιο στήθος. Γιατί και για το στήθος έχω ακούσει ότι είναι ψεύτικο. Και για τη μύτη. Ε, λοιπόν, όχι. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα