Αλλάζει εικόνα ο Παναθηναϊκός

Σε είκοσι μέρες ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για το 2017 και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με βεβαιότητα πως γνωρίζει ποιο θα είναι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας από τον επόμενο Ιανουάριο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρακολουθεί την προσήλωση των ποδοσφαιριστών του και πλέον ξέρει ποιοι είναι αποφασισμένοι να ματώσουν μέχρι το τέλος της σεζόν και ποιοι είναι αυτοί που σκέφτονται ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Υπό αυτό το πρίσμα, ξεκινά μία διαδικασία χρησιμοποίησης ποδοσφαιριστών που δείχνουν διάθεση να μείνουν ως το τέλος ή δεν απασχολούν κάποια άλλα ομάδα.

Έτσι, λοιπόν, ο φευγάτος Βλαχοδήμος ίσως δεν ξαναδεί ενδεκάδα, καθώς είναι ξεκάθαρο πως θέλει να πάει στην Μπενφίκα από το χειμώνα, ενώ και οι Πορτογάλοι θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.  Καθόλου τυχαία η χρησιμοποίηση του Διούδη στο Περιστέρι.

Γι’ αυτό έπαιξε και ο Αυλωνίτης στο Περιστέρι, αφού όλα δείχνουν πως ο Μολέδο δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό, δεν γίνεται να μείνει όσο υπάρχει πρόταση για την αγορά του.

Καμπέσας, Μουνιέ και Ινσούε επίσης πήραν χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ατρόμητο, αφού κι αυτοί θεωρούνται παραμένοντες, ενώ η μη χρησιμοποίηση του Χουλτ είναι κι αυτό ένα σημάδι… Όσον αφορά στον Τσάβες, στον ΠΑΟ προσπαθούν να δουν με ψυχραιμία την υπόθεση και ελπίζουν πραγματικά να αποτελεί αυτή η κίνηση του Αργεντινού απλά μία έντονη ανησυχία για την υγεία του και τίποτα παραπάνω…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα