Αλλάζει μέχρι και… γιατρό!

Αρκετές ανακατατάξεις στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού θα πρέπει να αναμένονται από το νέο έτος με τη διοίκηση των πράσινων να δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές ακόμα και στο ιατρικό τιμ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το έμψυχο υλικό, σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται οι αποχωρήσεις των Ιμπάρμπο και Σαμπά, που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μη συνεχίσουν. Από ‘κει και πέρα το τριφύλλι ψάχνει ομάδα για να… ξεφορτωθεί τον Ιβανόφ που δεν υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη, ενώ πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός ο Ρινάλντι, προκειμένου να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του και να επιστρέψει το καλοκαίρι.

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ενημερώσει τη διοίκηση και τον Γιάννη Αλαφούζο πως είναι απαραίτητες τέσσερις προσθήκες (τερματοφύλακας, δεξί μπακ, αμυντικός μέσος και επιθετικός), με τον ίδιο να… ψήνει σε αυτή τη φάση τον γνώριμό του από τον Πανιώνιο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Αλλαγές και μάλιστα ουκ ολίγες θα λάβουν σύντομα χώρα και στο ιατρικό τιμ. Ο Στάθης Χαραλαμπίδης θα αντικατασταθεί με άλλον γιατρό, ενώ ο Παναγιώτης Κουλουμέντας θα παραμείνει υπεύθυνος για τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρήσεις και στους φυσιοθεραπευτές (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Βασίλη Οικονομίδη), ενώ φημολογείται πως θα υπάρξει μετακίνηση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου σε άλλη θέση εντός της ομάδας. Μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν επίσης και σε στελέχη εντός της «πράσινης» ΠΑΕ, όπου όλοι τελούν υπό κρίση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα