Αλλάζει όψη με Φινμπόγκασον, Τοϊβόνεν και Βέστερμαν ο ΠΑΟΚ!

Αποφασισμένος να υλοποιήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ανεξάρτητα με τα… capital controls και τα γενικότερα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία στην Ελλάδα, εμφανίζεται ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, μετά από συνεννόηση και εντολή του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά δυναμικά και ετοιμάζεται να κλείσει τους Φινμπόγκασον, Τοϊβόνεν και Βέστερμαν! Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου του Βορρά», Φρανκ Άρνεσεν, πήρε το «οκ» από τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει τον σχεδιασμό, παρά τις αντιξοότητες που λαμβάνουν χώρα στην ελληνική οικονομία.

Ο Δανός έχει επικεντρώσει στην ολοκλήρωση τριών περιπτώσεων, οι οποίες μοιάζουν να βρίσκονται πολύ κοντά. Η πρώτη αφορά τον Ισλανδό Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Η μεταγραφή έχει κλείσει σε όλα τα επίπεδα. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην οποία ανήκει, θα λάβει ως «ενοίκιο» το ποσό του ενός εκατομμυρίου, ενώ προβλέπεται και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Η μετακίνηση του παίκτη ενδέχεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, αν δεν προκύψει κάτι χειρότερο για την ελληνική οικονομία, όπως χαρακτηριστικά μας είπε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Σουηδό φορ, Όλα Τοϊβόνεν, ο οποίος ανήκει στη γαλλική Ρεν. Το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο και οι Γάλλοι θέλουν να τον δώσουν, καθώς θεωρούν υψηλές τις απολαβές του. Ο ίδιος φέρεται να έχει δεχθεί κρούση και να το συζητάει, αν και όντως έχει τους ενδοιασμούς του εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. Οι Γάλλοι θεωρούν σίγουρη την αποχώρηση του Σουηδού επιθετικού, ο οποίος, όμως, έχει πρόταση και από την Premier League και πιο συγκεκριμένα από την Γουέστ Μπρόμ Άλμπιον.

Η τρίτη περίπτωση αναφέρεται στον Γερμανό στόπερ, Χάικο Βέστερμαν, το συμβόλαιο του οποίου έληξε με το Αμβούργο. Ο διεθνής Γερμανός είναι 31 ετών και θεωρείται εξαιρετική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενισχύσει καθοριστικά την αμυντική του γραμμή. Ο ίδιος βέβαια αναζητεί μία καλύτερη προοπτική από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ο Φρανκ Άρνεσεν φαίνεται να διαθέτει τον τρόπο, προκειμένου να πείσει τον Γερμανό παίκτη. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και έχει κάνει την προεργασία του, ώστε να αξιοποιήσει την ευκαιρία όταν του παρουσιαστεί.

Σουηδό «φύλακα άγγελο» απέκτησε ο ΠΑΟΚ!

Ο Σουηδός τερματοφύλακας της Μάλμε, Ρόμπιν Όλσεν, είναι τελικά ο εκλεκτός της διοίκησης του «Δικέφαλου του Βορρά». Ο 25χρονος γκολκίπερ υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και με αυτόν τον τρόπο έλαβε τέλος ένα μίνι σίριαλ που είχε αρχίσει να εξελίσσεται γύρω από το όνομά του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία της με τη Μάλμε, για τη μετακίνηση του Ρόμπιν Όλσεν. Οι δύο πλευρές, επί της ουσίας, είχαν συμφωνήσει εδώ και δύο εβδομάδες, ωστόσο η αβεβαιότητα που επικρατεί στη χώρα, λειτουργούσε ως τροχοπέδη στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ένα ακόμη θέμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η υπόθεση του Λούκας Πέρεθ. Στην Ισπανία επιμένουν ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει στη La Liga και δη στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Τι ακριβώς ισχύει;

Ο Λούκας όντως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, για πολλούς λόγους. Προφανείς και μη. Ωστόσο, στο περιβάλλον του έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεν καταστεί δυνατό να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με οποιαδήποτε ομάδα, τότε θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και θα επιχειρήσει μέσω της καλής του παρουσίας να προσελκύσει το ενδιαφέρον ισπανικών συλλόγων.

Σημειώνουμε πως την Τρίτη (30/6) έληξε το δικαίωμα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να αγοράσει τον Ισπανό καλύπτοντας τη ρήτρα εξαγοράς του, ήτοι τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Από την 1η Ιουλίου, η αξία του παίκτη εκτινάχθηκε στα 5 εκατομμύρια ευρώ, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι ισπανικές εφημερίδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα