«Αλλάξαμε προπονητή, θα τα αλλάξουμε όλα!»

Το φαινόμενο του να αγωνίζεται ένας ποδοσφαιριστής από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας στην Εθνική μας ομάδα δεν είναι συχνό. Όμως, με τη φετινή ΑΕΚ στη Football και την άκρως ικανοποιητική της πορεία, ήταν μάλλον λογική εξέλιξη να κληθούν παίκτες της στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ένας από αυτούς είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ένωσης, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος –άλλωστε- είχε φανερώσει τις αρετές του και στην Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Ο διεθνής αμυντικός σε δηλώσεις του στην Sportday σχετικά με τη μάχη της Ελλάδας κόντρα στην Ουγγαρία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθήματος που θα γίνει του χρόνου στη Γαλλία είπε: «Εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην πρόκριση, αυτό εννοείται. Όλοι οι παίκτες συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση. Θα δώσουμε το 100% και από κει και πέρα, σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα, ελπίζουμε να καταφέρουμε στο φινάλε να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση»

Ο Μιχάλης Μπακάκης αναφέρθηκε και στα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα: «Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έφταιξε περισσότερο, ή τι έφταιξε λιγότερο. Υπήρχαν πάντως και ατυχίες. Σημασία όμως δεν έχει σημασία το παρελθόν, αλλά τι κάνουμε από ‘δω και πέρα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την αντιστροφή της κατάστασης. Αλλάξαμε και προπονητή και συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις μια αλλαγή λειτουργεί θετικά, αλλάζει η ψυχολογία. Αλλάζουν τα πλάνα, αλλάζει όλο το σκηνικό. Εμείς από την πλευρά μας, οι ποδοσφαιριστές που μετέχουμε στην αποστολή, θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην Εθνική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα