Αλλαγμένος ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, έχουμε όλοι καταλάβει ότι αρέσκεται στο γνωστό «ροτέισον», αλλά και σε πειραματισμούς, ίσως επειδή είναι καινούριος στην ομάδα, δεν έκανε προετοιμασία και πρέπει να μάθει το σύνολό του μέσω των αγώνων.

Αυτή τη φορά, στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος (στην ουσία πέμπτη), ο Μπέντο θα προβεί σε αλλαγές όχι επειδή θέλει, αλλά επειδή πρέπει.

Ο Μιλιβόγεβιτς έχει παίξει συνεχόμενα παιχνίδια, δεν ξεκουράστηκε ούτε τώρα με τη διακοπή (το αντίθετο, μάλιστα, έκανε μετακινήσεις και έπαιξε δύο παιχνίδια με τη Σερβία) και ο Μπέντο ανησυχεί μήπως δεν έχει δυνάμεις να ανταποκριθεί στη Νέα Σμύρνη. Επίσης, ο Φορτούνης νιώθει βαρύ το πόδι του και δεν είναι ώρα για ρίσκα, αφού ο Πορτογάλος προπονητής θέλει γερό και δυνατό τον παίκτη του για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επιπλέον, ο Ντα Κόστα θα μείνει εκτός που σημαίνει πως θα πρέπει να αγωνιστεί ο Βιάνα που ακόμη δεν έχει πείσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, αλλά σίγουρα πρέπει να πάρει παιχνίδια για να μάθει.

Στη μεσαία γραμμή φαίνεται πως επιστρέφει ο Μάριν, ενώ ο Καμπιάσο είναι το φαβορί προκειμένου να πάρει τη θέση του Μιλιβόγεβιτς, αν τελικά ο Σέρβος προφυλαχτεί.

Όπως και να έχει, ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με ανυπομονησία το συγκεκριμένο ματς για να διαπιστώσει αν όντως η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά ανόδου.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα