«Αλλεργία» στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί η… Ελιά!

Ενοχλημένοι είναι στο ΠΑΣΟΚ από την τακτική που ακολουθούν οι «58» καθώς θεωρούν ότι υπονομεύουν την αυτοτέλεια του κινήματος. Μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε δήλωση καλώντας την… Ελιά να σεβαστεί την αυτονομία των κομμάτων αλλά και την ιδιαίτερη κατάσταση που βρίσκεται η κεντροαριστερά.

Πιο συγκεκριμένα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «όσοι πιστεύουν στο εγχείρημα της «Ελιάς» οφείλουν να σέβονται την αυτονομία των κομμάτων και των αποφάσεών τους. Να κατανοήσουν τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και ευρύτερα η Κεντροαριστερά σήμερα».

Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, «η χώρα έχει ανάγκη έναν δημοκρατικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό τρίτο πόλο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Χρειάζεται λοιπόν για τη συγκρότηση αυτού μια προγραμματική πρόταση που να απαντάει στις κοινωνικές ανισότητες και στα υψηλά ποσοστά ανεργίας, όπως επίσης και στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Η ουσία αυτής της προσπάθειας είναι ο ανοιχτός προγραμματικός διάλογος όλων των εμπλεκόμενων φορέων».

«Ο τόπος στην εποχή της κρίσης δεν έχει ανάγκη από επίδοξους σωτήρες, αλλά από ισχυρές συλλογικότητες, έτοιμες να συγκρουστούν με όλα τα κατεστημένα που οδήγησαν τη χώρα μας στη δεινή οικονομική κατάσταση του 2009» κατέληξε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα