Αλμέιδα για καλοκαίρι «βλέπουν» στον ΠΑΟ!

Το όνομα του Ούγκο Αλμέιδα βγήκε στο προσκήνιο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτοντας, εν πολλοίς, τις προθέσεις του Λεωνίδα Βόκολου, στο μέτωπο των μεταγραφών!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του 30άχρονου διεθνούς επιθετικού της Τσεζένα. Οι «γείτονες» αναφέρονται στην πρόθεση του Παναθηναϊκού να εντάξει στο δυναμικό του τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή τον Γενάρη, ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες διαφέρουν σε μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Ο Βόκολος όντως έχει στη λίστα του το όνομα του διάσημου επιθετικού, ωστόσο η κίνηση που κάνει δεν είναι για τον Γενάρη, αλλά για το καλοκαίρι, οπότε ο Ούγκο Αλμέιδα μένει ελεύθερος!

Η εφημερίδα «Άποψη», αποκάλυψε την προηγούμενη βδομάδα, το πλάνο των «έξυπνων μεταγραφών» που έχει αποφασιστεί σε ευρεία σύσκεψη κορυφής. Σύμφωνα με αυτό, οι «πράσινοι» θα φιλτράρουν όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όχι για να ενταχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στην ομάδα, αλλά για να κλείσουν, ορισμένους εξ αυτών, από τώρα, για το καλοκαίρι. Πρόκειται για παίκτες με σημαντικό ταλέντο και αξία, οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν δίχως το βάρος της αποζημίωσης των ομάδων τους. Με άλλα λόγια, ο Παναθηναϊκός αναζητεί τους επόμενους.. Μπεργκ!

Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι κλασικό φορ (1,91μ. ύψος) και παραμένει εν ενεργεία διεθνής με την ομάδα της Πορτογαλίας. Έχει αγωνιστεί στην Πόρτο, τη Λεϊρία, την Μποαβίστα, τη Βέρντερ Βρέμης, την Μπεσίκτας και από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Τσεζένα, με την οποία όμως, έχει μόλις 5 συμμετοχές, δίχως να έχει σημειώσει κάποιο τέρμα στο πρωτάθλημα. Με την Πορτογαλία έχει 56 συμμετοχές και έχει πετύχει 19 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα