Αμπιντάλ: «Πολυτιμότερος της Ρεάλ ο Μπενζεμά!»

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ήρθε, ακούμπησε, αλλά δεν… εδραιώθηκε ποτέ στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. O Ολυμπιακός επένδυσε πάνω του το καλοκαίρι, αλλά ο ταλαιπωρημένος αμυντικός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των «ερυθρόλευκων», καθώς στο μυαλό του υπερίσχυε η απόσυρση από τα γήπεδα.

Ο 35χρονος Γάλλος, σε μία προσπάθεια να υμνήσει τον πρώην συμπαίκτη του στους «τρικολόρε», Καρίμ Μπενζεμά, δε δίστασε να δηλώσει πως ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολυτιμότερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Για να… δικαιολογήσει τη ρήση του, εξήγησε πως ο Μπενζεμά είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής θα ήθελε γιατί εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές του και ότι αν αυτός ήταν προπονητής της Μπαρτσελόνα και μπορούσε να επιλέξει κάποιον παίκτη από τη Ρεάλ, αυτός θα ήταν ο συμπατριώτης του, παρακάμπτοντας Ρονάλντο και Μπέιλ.

Ο Αμπιντάλ ίσως και να είπε όλα αυτά τα λόγια για να… εκνευρίσει το  Ρονάλντο εν’ όψει του El Clasico την Κυριακή στη Βαρκελώνη, αν και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δε θα επέλεγε τον Μπενζεμά επειδή είναι συμπατριώτης του, αλλά επειδή πράγματι τον θεωρεί πολύτιμο παίκτη για τη λειτουργία οποιασδήποτε ομάδας.

Στο περιθώριο των ύμνων για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο Ερίκ Αμπιντάλ προέβλεψε ότι το σκορ στο Καμπ Νου στο μεγάλο κυριακάτικο ματς θα είναι 3-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα με γκολ των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ και ότι αυτό θα συμβεί επειδή η ομάδα της Καταλονίας είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη μέσα στο 2015.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα