ΑΜΥΡΑΣ: “Διεκδικείτε το βραβείο στην ανικανότητα, είστε η κάθε λέξη του μνημονίου”

«Εσείς οι βουλευτές και Υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είστε η κάθε λέξη του Μνημονίου και όχι του Συντάγματος», ανέφερε κατά τη σημερινή του ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς.

«Δεν αποφάσισε η χώρα το κόψιμο των συντάξεων και των μισθών αλλά οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πώς θα εξηγήσετε στους πολίτες ότι δεν σας έφταναν οι περικοπές μισθών και συντάξεων από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και αποφασίσατε να συνεχίσετε το σφαγείο;» αναρωτήθηκε ο κ. Αμυράς.

Ο κ. Αμυράς κάλεσε τον κύριο Τσακαλώτο να εμπνευσθεί από την Κύπρο και τον Πρόεδρό της Νίκο Αναστασιάδη ο οποίος μόλις χθες ανακοίνωσε αύξηση του ΑΕΠ της Κύπρου κατά 3,3% για το πρώτο τρίμηνο του 2017, ενώ την ίδια ώρα η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωνε ύφεση 0,5% για την Ελλάδα.

«Με το πετρέλαιο στα 45 δολάρια το βαρέλι, ιστορικό χαμηλό, και τον εισερχόμενο τουρισμό σε ιστορικά ύψη θέλει μεγάλη ανικανότητα από πλευράς κυβέρνησης να βυθίζει τη χώρα στην ύφεση και να παραμένει η Ελλάδα η μόνη χώρα της Ευρωζώνης με ύφεση τόσο το 2016 όσο και το πρώτο τρίμηνο του 2017» τόνισε ο κ. Αμυράς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα