Αμφισβήτηση για Ζιντάν, τον στηρίζει ο Πέρεθ

Tα αποτελέσματα και η γενικότερη εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να προκαλούν προβληματισμό στις τάξεις των «Μερένχες» και για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει να υπάρχει μια αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ήδη υπάρχουν ψίθυροι ακόμα και εντός του συλλόγου για τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος μπορεί να έχει οδηγήσει τη «Βασίλισσα» σε συνεχόμενες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, ωστόσο αυτό μάλλον δεν αρκεί για μια ομάδα που είναι… αναγκασμένη να νικάει συνεχώς και σε κάθε διοργάνωση.

Η ισοπαλία στο Σαν Μαμές με την Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν βοήθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Και το νέο αυτό μη νικηφόρο αποτέλεσμα προκάλεσε για άλλη μια φορά προβληματισμό τόσο στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και σε ανθρώπους εντός του συλλόγου.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανοίξει θέμα με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Όχι τόσο μεγάλο για να προκαλέσει άμεσες εξελίξεις, ωστόσο ο προβληματισμός υπάρχει και αυτό δεν μπορεί κανείς να το διαψεύσει.

Την ίδια στιγμή, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, ο «Ζιζού» έχει την απόλυτη στήριξη του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με τον Ζιντάν και τον πιστεύει απόλυτα.

Ο Πέρεθ είναι πεπεισμένος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης σύντομα θα επιστρέψει στον σωστό δρόμο με τον Ζιντάν στον πάγκο και αυτό είναι το μήνυμα που θέλησε να περάσει και στους οπαδούς της ομάδας για να στηρίξουν με τη σειρά τους τον «Ζιζού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα