«Ανάδειξέ το»: Μια ενδιαφέρουσα εκπομπή. Τι θα δούμε αυτή την Τρίτη

Πρώτη καλεσμένη η Νατάσα Ράγιου, τ. Ευρωβουλευτής,δημοσιογράφος, μιλάει για το τηλεοπτικό τοπίο και την ελληνική πραγματικότητα μέσα από τη ματιά της.

AdTech AdΣτη συνέχεια ο Λεωνίδας Χαζίρογλου, ψυχολόγος, Ποιητής, μιλάει για τους παράγοντες που οδηγούν στην εξάρτηση και για την καθημερινότητα του ως πηγή καλλιτεχνικής έκφρασης.

Επόμενη καλεσμένη η Εύη Νομικού, Ωκεανολόγος, Επίκουρη καθηγήτρια Τμήματος Γεωλογίας / Γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ η οποία εξηγεί πως γίνεται μια ωκεανογραφική έρευνα, μια έρευνα υποθαλλάσιων ηφαιστείων και μας λέει και μερικά λόγια για τους σεισμούς και την ενεργοποίηση ηφαιστείων.

Τη σκυτάλη παίρνει η Μίνα Κορδαλή, Εικαστικός, Ζωγράφος, που παρουσιάζει την πολυδιάστατη καλλιτεχνική έκφραση της.

Ο Αργύρης Χατζησταματίου, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Πολιτιστικού Κέντρου μιλάει για το εκαπιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα και στην Γερμανία.

Τέλος η Ελένη Βασιλείου, Furth, Germany, Ζωγράφος, Ποιήτρια παρουσιάζει έναν κόσμο γεμάτο αστερόσκονη μαζί με τις καλλιτεχνικές τις δημιουργίες.

Η εκπομπή «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα