«Ανάδειξε το»: Μια ξεχωριστή εκπομπή!

O Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Πολιτειολόγος, Επικεφαλής Γραφείου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα μιλά για τις αρμοδιότητες και σημαντικές πρωτοβουλίες του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

AdTech Ad

Η Νίκη Ευελπίδου , Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος Ελληνικής Επιτροπής Γεωμορφολογίας & Περιβάλλοντος, εξηγεί τι είναι η Γεωαρχαιολογία, το πρόγραμμα training school στα πλαίσια του Erasmus και πως προκύπτει η διάβρωση των παραλιών.

Επόμενος καλεσμένος ο Περικλής Λύτρας, Τακτικός Καθηγητής & Αν. Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας, μιλάει για τις δράσεις εξωστρέφειας στο ΤΕΙ Αθήνας και τα πρωτόκολλα συνεργασίας με τα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

 

Σειρά έχει η παρουσίαση των παιδικών χορωδιακών συνόλων Καλλιτεχνήματα όπου θα γίνει η παρουσίαση της παράστασης «Παιδιών ερμηνείες…Ελλήνων συνθέσεις»  στις 10 Μαρτίου στις 8:30 στο Μέγαρο Μουσικής

 

Τη σκυτάλη παίρνει ο Κώστας Γραμματικόπουλος, Ποιητής, Συγγραφέας που παρουσιάζει την νουβέλα με τίτλο » Οι απόκληροι»,  EKD. ΒΑΚΧΙΚΟΝ για το συναίσθημα του έρωτα και η σημασία του στην ποίηση.

Η εκπομπή «Ανάδειξε το» με την Άννα Νικολαΐδη και την Ρούλα Σκουρογιάννη εκπέμπει από το Extra Channel κάθε Τρίτη το πρωί, 09.00 -10.00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα