Ανάκογλου: «Περιμένουμε την ώθηση του κόσμου»

Τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας περιμένουν οι παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του δεύτερου ματς με τον Ολυμπιακό για τον προημιτελικό Κυπέλλου, τονίζοντας ότι η παρουσία τους θα δώσει ώθηση για την πρόκριση.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τους Πειραιώτες, επισημαίνοντας ότι παρά τη δίψα του κόσμου για την πρόκριση, στην Ένωση θα πρέπει να δουν μόνο αγωνιστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Πρέπει κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά. Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι σήμερα κόντρα στην Ερμιονίδα. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες κόντρα σε μία ομάδα που έπαιξε σφιχτά και νικήσαμε», ανέφερε αρχικά ο Ανάκογλου στο «Sport 24 Radio 103,3» και πρόσθεσε:

«Είναι όμορφο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Ο κόσμος περίμενε καιρό αυτό το παιχνίδι. Παίρνουμε τα μηνύματα του κόσμου και ξέρουμε πόσο θέλει την πρόκριση. Εμείς πρέπει να το δούμε αγωνιστικά. Περιμένουμε να μας δώσει ώθηση ο κόσμος και να μας βοηθήσει να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Δεν ξέρω πως θα το πάρει ο καθένας που θα γεμίσει το γήπεδο.

Ίσως να υπάρχει και λίγο άγχος με τόσο κόσμο, αλλά πρέπει να το πάρουμε σαν ώθηση. Δε με αγχώνει η κλήση στην Εθνική. Το τελευταίο διάστημα καλούνται πολλά νέα παιδιά για να τους δουν. Προσπαθώ να βελτιώνομαι στην ομάδα μου και αν έρθει κάποια κλήση θα είναι καλοδεχούμενη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα