Ανάσα για τον ΠΑΟ η πρωτοβουλία των παλαιμάχων!

Αποφεύχθηκε η διοίκηση του Πρωτοδικείου και τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου περνάνε στη διοίκηση που συγκρότησε με τη συγκινητική του πρωτοβουλία ο Τάκης Οικονομόπουλος.

Συγκινητική επειδή πραγματικά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει ανθρώπους αποφασισμένους να δραστηριοποιηθούν, στην πραγματικότητα εθελοντικά, με μόνο κίνητρο να διασωθούν τα τμήματα του Π.Α.Ο. που έχουν πάψει εδώ και χρόνια να πρωταγωνιστούν.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε χθες δεκτή την πρόταση του Τάκη Οικονομόπουλο, ο οποίος συγκρότησε ένα ενδεκαμελές τιμ που αποτελείται από τον ίδιο και τους Θόδωρο Συνοδινό, Νίκο Πλυτά, Κωνσταντίνο Βραχά, Εμμανουήλ Λεκάκη, Βλάση Αναστασίου, Χαράλαμπο Σβηνέλη, Παναγιώτη Αντωνίου, Ευστάθιο Σπαρτιώτη, Σπύρο Κουρουμπάλο και Τάκη Λουκανίδη.

Τη Δευτέρα η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ανασυγκρότησης. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το σχέδιο δράσης δεν είναι προσωρινό, δεν περιμένουν δηλαδή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάποιο σωτήρα να έρθει να πάρει τον Ερασιτέχνη από τα χέρια τους, αλλά ήδη κινούν τις διαδικασίες για να βρουν τα απαραίτητα χρήματα να «βγει» η φετινή χρονιά και παράλληλα να προσελκύσουν χορηγούς για το μέλλον. Γνωρίζουν, επίσης, πως η ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, ωστόσο σκοπεύουν να «χτυπήσουν» την πόρτα της ΚΑΕ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα