«Ανάσα» για τον Πλατανιά, 3-1 τη Νίκη Βόλου

Με πρωταγωνιστή τον Ζιλβάν Γκόμες, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, ο Πλατανιάς επικράτησε με σκορ 3-1 της Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα των Χανίων ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ στο 12’, με τον Ναζλίδη. Το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ζιλβάν Γκόμες και το 3-0 στο 53’, από τον ίδιο παίκτη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, σε 3-1, στο 73’, με τον Σκουρτάι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν Δημήτρης Θάνος, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Γιώργο Γεωργιάδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κοτσαρίδης, Μαρινάκης και Ζαραδούκας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Μπανάνα (66’ Αποστολόπουλος), Ιτούα, Ζαραδούκας (72’ Άλκης), Τετέ, Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Τσουράκης, Γκόμες (76’ Μιλούνοβιτς), Τόρες
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταϊρης, Ιβένς, Λάουκς, Καρασαλίδης, Μαρινάκης, Κοτσαρίδης (46’ Αναστασόπουλος), Νικλητσιώτης (7’ Δημιζάς), Μάρτινς, Μαχλελής, Μουζακίτης (86’ Τζιώρας), Σκουρτάι

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα