Ανάσταση με… καρατόμηση της Παπακώστα…

Όταν η Κατερίνα Παπακώστα εξέφραζε με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο την αντίθεσή της σε διάφορες πολιτικές της Ν.Δ., η ηγετική ομάδα του κόμματος την εγκάλεσε και ουσιαστικά όχι μόνο της ζήτησε να ανακαλέσει αλλά και την προειδοποίησε να είναι ιδιαίτερα προσεχτική.
Η Κατερίνα Παπακώστα, διαβάζοντας τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη, αντέδρασε με μια ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ.
Ο πρώην υπουργός Yγείας σε συνέντευξή του στη “real news” ανέφερε:
«Η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, για να έχει νόημα, πρέπει να έχει καλές προθέσεις. Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κύριο Βορίδη και τον κύριο Λοβέρδο. Αυτό αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος και αρνήθηκαν να ελεγχθεί και η περίοδος Κουρουμπλή επί εποχής Σημίτη. Για ποιο λόγο; Διότι δεν τους ενδιαφέρει η ουσία. Τους ενδιαφέρει μόνο η σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων».
Η κa Παπακώστα σε ανάρτησή της στο Facebook απάντησε:
«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για την Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του …επειδή όμως πιστεύει ότι ,ως αντιπρόεδρος , βάλλεται θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο …έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις ,να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του…τέλος ,κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν…»

Αυτή η ανάρτηση ήταν αρκετή για να βγάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα και να την καρατομήσει από αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας.
«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσωνα Φωτήλα», ήταν η λιτή ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα