Ανέστης Λεκίδης: Μας συστήνεται μουσικά με το “Δεν είμαι εγώ για σένα”

Ο Ανέστης Λεκίδης από την πλευρά της μητέρας του κατάγεται από τις Σέρρες και από αυτή του πατέρα του από την Θεσσαλονίκη,  όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει… Στην πόλη που τα συναισθήματα δεν κοιμούνται ποτέ η ενασχόληση του με το τραγούδι ήταν αναπόφευκτη.

Ξεκίνησε να τραγουδά από το 1995 με πολλές σημαντικές εμφανίσεις και συνεργασίες σε διάφορα μαγαζιά της  Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και το πρώτο του τραγούδι κυκλοφορεί το 2012 από την εταιρία ‘’level’’ με τίτλο ‘’Στοίχημα’’ – Ένα άκρως διασκεδαστικό τραγούδι από τον πρωτοεμφανιζόμενο και πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή από τη Θεσσαλονίκη. Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού έχουν την υπογραφή του Κώστα Δουδουνή.

Όπως ήταν όμως αναμενόμενο ο Άνεστης Λεκίδης δεν έμεινε μόνο σε αυτό το τραγούδι πριν από λίγο καιρό μπήκε και πάλι στο studio για να μας παρουσιάσει το νέο του ‘’παΐδι’’ το νέο του τραγούδι με τίτλο ‘’Δεν είμαι εγώ για εσένα’’ …σταθερός στις αξίες του συνεργάζεται και πάλι με την ‘’level’’ αλλά και τον Κώστα Δουδουνή που του χάρισε και την πρώτη του επιτυχία. Αυτή την περίοδο ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται στον Βόλο για 7η φορά όμως για 2η  στο ‘’Premiera Full Of Live’’… και όσοι βρεθείτε στην περιοχή σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα